Mannendag januari 2016

Het mannenevent op 14 januari was een groot succes. Na een langzame start voor wat betreft het opgeven door de deelnemers liep het aantal in de laatste week op tot 48 mannen! Hieronder een verslagje en kijk ook eens in het fotoboek .

De leeftijden varieerden van 16 tot 70+ en iedereen deed enthousiast mee met de diverse activiteiten.  Rond 16:00 uu verzamelde iedereen in de studio van Marcel Veenman. Na een kop koffie of een glas fris en een plak cake vertrokken we naar de activiteitenlocatie Superfun. Daar hebben we een uur midgetgolf gespeeld in een speciaal verlicht maanlandschap. Deelnemen was belangrijker dan winnen en gezelligheid stond dan ook hoog in het vaandel. Na het golfen gingen we over tot actie en in groepjes van 5 mannen hebben we gelasergamed tegen een andere groep van 5 broeders. Op zo’n moment komen er andere talenten naar voren die je zo op het eerste gezicht niet bij bepaalde personen zou verwachten. De sfeer bleef goed, het zweet begon te stromen en de adrenaline pompte door de aderen, kortom supergezellig. Na deze inspanning nog even gezamenlijk een drankje gepakt en vervolgens weer  terug naar de studio van Marcel.

 Daar hebben we de warme maaltijd genoten aan een ingehuurde frietkraam waar we een uur onbeperkt frites en snacks konden eten. Na deze maaltijd volgens de schijf van 5 hebben we gezellig de avond vol gepraat of een dartpijltje gegooid. Rond 23:00 uur was de grootste groep vertrokken en mochten we terugkijken op een zeer goede ontmoeting tussen een grote groep mannen van de Ichthuskerk. Naast een leuke, gezellige en sportieve ervaring hebben we ook de band mogen versterken door goede en soms diepgaande gesprekken met elkaar te voeren. Het mooie was dat de mix van jong tot oud soms verrassende gesprekken opleverden waaruit blijkt dat we veel voor elkaar kunnen en mogen betekenen. Het jaarthema “ontmoeten en doorgeven” is deze dag goed tot zijn recht gekomen en met zijn allen danken we God voor deze bijzondere ontmoeting. Een ontmoeting voor herhaling vatbaar!

 

Met vriendelijke groet,

Adjan van Andel

Tekst van de dag

Wees niet eigenzinnig, maar heb ontzag voor de HEER en ga het kwaad uit de weg. Het zal je sterken als een medicijn, het verkwikt je lichaam.