Vacatures Projectbestuur ICF Amersfoort

Binnen het projectbestuur komen op korte termijn twee vacatures vrij, heb jij de ervaring en de kennis dan maken wij graag kennis met jou!

We zoeken iemand met kennis van personeelszaken Inge vertelt je heel kort in de video wat deze taak inhoudt. Het kost je gemiddeld ca 1,5 uur per week en 1x per maand is er een vergadering met het hele bestuur. 

Daarnaast hebben we een penningmeester nodig. Bij deze functie werk je samen met de boekhouder, Gert Jan van Laar (voorzitter LT Oase). Als penningmeester houdt je vooral overzicht over alle financiele zaken en het beleid. We werken hierin samen met KKA. Zij doen de boekingen en zorgen voor de jaarrekening en de accordering van de accountant. Dit kost je ongeveer 2 uur per week en 1x per maand vergadering met het Projectbestuur.

In onderstaande video, doet Gert Jan de oproep voor deze functie. 

Tekst van de dag

En daarna komt dit: “Heb uw naaste lief als uzelf.” Er zijn geen geboden belangrijker dan deze.