Nieuws van Grace Church, februari 2022

Het is alweer een lange tijd stil geweest van onze kant. Hierbij weer een update van Grace Church.

Het jaar is verdrietig begonnen. Begin januari is broeder Paul overleden. Hij heeft zijn roots in Ghana, en woonde in Nederland met vrouw en kinderen. Hij was al lange tijd ziek, en is thuisgehaald door zijn Hemelse Vader. Aanstaande zondag zal er naar Ghanees gebruik een Thanksgiving zijn in Grace Church.  

Verder zijn verschillende leden van de gemeente druk met outreach projecten. Zo is Florence naar Roemenië geweest tijdens het afgelopen vakantieseizoen voor YWAM. Anderen hebben dichtbij huis geëvangeliseerd en hun licht laten schijnen.  

De kerkdiensten zijn momenteel altijd fysiek bij te wonen, maar blijven ook digitaal beschikbaar via Zoom, en dat maakt dus dat we een iets groter bereik hebben tijdens de reguliere diensten. Fijn dat mensen op afstand de diensten kunnen blijven volgen. De zogenaamde Life Groups en onze wekelijkse Prayer Meeting zijn nog wel enkel online. Wellicht dat dat ook weer gaat veranderen als de versoepelingen van de coronamaatregelen zullen doorzetten.

We wensen jullie allemaal veel zegen toe.

Hartelijke groet,

Annewies   

Tekst van de dag

Wees niet eigenzinnig, maar heb ontzag voor de HEER en ga het kwaad uit de weg. Het zal je sterken als een medicijn, het verkwikt je lichaam.